"Een vriend is wat het hart altijd nodig heeft."
(H. Van Dyke)

Registeer om leden van Pinkdating te benaderen!

Geboortedatum

Bedoelde je user@domain.com ×

Ik ben ouder dan 18. Ik heb de voorwaarden en condities, en privacybeleid, Cookie Policy, gelezen, begrepen en geaccepteerd. Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven, updates, wijzigingen en communicatie van andere gebruikers, gezonden door pinkdating.be.

Erotisch netwerken

Leg vlot contacten met de
awardwinnende software en vergroot
je vriendenkring.

Discrete e-mail functie

Lees wat anderen je
schrijven als iets in jouw profiel
hen aantrekt.

Voor alle apparaten

Thuis aan de PC of elders,
je blijft altijd op de hoogte met het
device waarop je werkt.

Verschillende functies

Gewoon om iemand te
vertellen dat iets in zijn profiel
je aantrekt.

Een veilig platform

Software getest tot en met
levert een dating platform zonder
schadelijke bedreigingen.

Sluit je webcam aan

Chat of maak foto's want
meerdere selfies maken jouw
profiel populairder.

Tijden veranderen, technologie ontwikkelt zich en wetten evolueren. Er is niet langer een strikt verschil tussen de LGBT-gemeenschap en de rest van de samenleving. Natuurlijk bestaat het altijd als een hub, maar sinds homo's kunnen trouwen en samen kinderen hebben, zijn ze meer geïntegreerd en minder beschouwd als een marginale groep.

Vooral als de lokale stad geen homobars heeft, is er behoefte aan een ontmoetingsplek, zelfs wanneer deze virtueel is. Om deze leemte op te vullen en om veel andere redenen zijn online ontmoetingssites nuttig. Zelfs als er homo- en lesbische bars in jouw plaats zijn, kun je te verlegen zijn om voor het eerst alleen in een bar te gaan. Een wel bevolkte datingsite kan dit oplossen, zodat je op zijn minst iemand vindt om samen uit te gaan.

Om snel de beste resultaten te behalen, maak werk van je profiel. Begin met het uploaden van je mooiste selfie, één met een glimlach en geen zonnebril. Leg duidelijk uit waar je naar op zoek bent. Later, wanneer je partieel doel bereikt is, kun je dit veranderen of herformuleren als er geen reactie is. Voeg extra foto's en video's toe over uzelf, uw favoriete plaatsen en meer.

Kun je ware liefde vinden op deze website? Allereerst is dit een casual site en dus vooral bedoeld om veel contacten te leggen. Verder is het vinden van liefde een groot avontuur waar mensen enige kunnen aan werken. Online daten zal slechts één van de mogelijkheden zijn om je ware te vinden naast alle andere uitgangsmogelijkheden. Hoofdzaak is dat je een paar vrienden vindt om je tijd mee te delen, want het liefdesvirus kan onverwachts toeslaan zelfs waar je dat helemaal niet zou verwachten.

Login